INSPIRATION

Blomsterbuket i flotte farver
Blomsterbuket
Blomsterbuket

Firmagavekurve, jubilæumsgaver og meget mere

Har du en kollega, der fortjener lidt anerkendelse eller måske en lykønskning i forbindelse med en fødselsdag eller et jubilæum, hjælper vi gerne med en firmagavekurv eller jubilæumsgave.

Gavekurve til medarbejdere kan bestå af flere forskellige ting. Vi har gavekurve bestående af alverdens specialiteter og lækkerier. Alt fra økologiske kakaotrøfler til veganske vingummier og ikke mindst chokolade og vin en masse. 
 

Det kan også være, at du er i gang med at indlede et nyt samarbejde med en kunde, og du ønsker at byde ordentligt velkommen. Måske vil du forkæle en af dine gode samarbejdspartnere? Her står vi også gerne til rådighed.

Hylde med udvalg af specialiteter til firmagavekurve
Rækker med vin til firmagavekurve
Eksempel på firmagavekurv

Blomsterdekorationer til receptionen, jubilæet, mm.

Er du som virksomhed interesseret i at lave et fast erhvervssamarbejde om blomsterdekorationer til lykønskninger? Har du brug for at få kontoret udsmykket med en vægdekoration af blomster? Eller noget helt tredje? Uanset hvad vil vi glædeligt være din lokale blomsterdekoratør i København. 

Har du noget specifikt i tankerne, laver vi gerne en skræddersyet løsning til kontorets reception eller kollegaens jubilæum, lige efter dit ønske. Dette kan både være simple blomsterdekorationer til din kollegas skrivebord eller de lidt større udsmykningsløsninger til virksomhedens reception.

Hvad enten det er kunder, gæster eller kollegaer du vil byde velkommen, bistår vi gerne med en flot og dekorativ blomsterdekoration.

En smuk blomsterbuket kan tjene mange forskellige formål. Bårebuketten hjælper med at udtrykke medfølelse overfor en pårørende eller bekendt ved en persons bortgang. Brudebuketten er med til at fejre to personers kærlighed til hinanden.


Fødselsdagsbuketten betyder glæde og lykønskning. Vi laver gerne dine bårebuketter, bryllupsbuketter eller fødselsdagsbuketter – og leverer gerne i hele København.


Er du hos en virksomhed i København eller omegn, der ønsker at indgå et samarbejde om faste aftaler omkring buketter, hvad enten det drejer sig om lykønskning eller kondolence, tager vi gerne en uforpligtende samtale med dig. Giv os et kald, eller besøg os i butikken på Vesterbrogade.

Vi har mange års erfaring med levering af blomster til erhverv og virksomheder. Store udsmykningsbuketter til receptionen, dekorative blomsterudsmykninger til konferencen og andre farverige og blomsterrige kreationer er med andre ord ingen udfordring for os.

Vi har i forvejen mange erhvervssamarbejder, hvor vi leverer blomsterudsmykning af forskellig art til både receptioner, hotelværelser, konferencer, fester og en masse andre ting. Vi elsker at pynte og udsmykke alle slags sammenkomster – hvad enten det er erhverv eller privat.

Blomster er med til at skabe en fantastisk ramme og giver et godt førstehåndsindtryk af et arrangement. Tag gerne fat i os, hvis du ønsker at pifte din konference eller kontorets reception op.

Blomsterdekoration med sterinlys i.
Rund blomsterdekoration i lyse farver
Stor blomsterdekoration i krukke
Stor og farverige blomsterdekorationer i aflang blomsterholder

Vores buketter og blomsterdekorationer kommer i alskens smukke farver og størrelser. Og vi leverer både til stort og småt erhverv. Det kan være der skal sendes en flot og farverig fødselsdagsbuket til din kollega. Måske skal der afholdes reception for 20-års jubilaren. Det kan også være, at din virksomhed skal afholde en stor konference og ønsker at udsmykke konference- og mødelokalerne.

Uanset formålet og størrelsen på jeres virksomheds arrangement, hjælper vi gerne med kulørte blomsterkreationer, og vi tilbyder et væld af forskellige blomsterrige løsninger, som i øvrigt er produceret og bearbejdet med både bæredygtighed og økologi in mente.

Rund blomsterdekoration i lyserøde farver
Blomsterdekoration på bord

Udsmykningsløsninger til konferencer, selskaber, møder, osv.

Buketten

Instagram