Frk. Trepiles butiksfacade

VORES HISTORIEFrk. Trepile Blomster blev etableret i 2002, og har siden arbejdet mod B2B markedet. Vi har derfor mange års erfaring med virksomhedsløsninger. 


Butikken lå fra 2002 til 2014 i et lille lokale på Vesterbrogade 161-163. Det voksede vi ud af, og flyttede herefter til de nuværende lokaler i Sorte Hest-bygningen. Sorte Hest er en af de ældste bygninger på Vesterbro, og er fyldt med charme og sjæl. Vi benytter os meget af lokalmiljøet og alt hvad det tilbyder. 


Da vi rykkede lokaler i 2014, fik vi et værksted i forlængelse af butikslokalet. Det gjorde vores produktionsmuligheder bedre, og vi har siden da fokuseret mere og mere på B2B. 


Butikken egner sig derved både til større produktioner og som showroom til inspiration eller kundemøder. 

MØD PIA

Pia begyndte i branchen tilbage i 1995, og startede Frk. Trepile Blomster i 2002. Pia har fra starten målrettet arbejdet på at strømline virksomheden til B2B-markedet. 


Pia bor privat på indre København med hendes mand og deres to børn. I weekenderne er hun ofte at finde syd for Næstved i et lille rødt stråtækt hus, med familien og katten på slæb. Her pusler Pia med produktion af grønne blade til brug i forretningen, samt lange gåture ved strand og i skov hvor sten, kogler og grene m.m. giver materiale og inspiration til hverdagens mange opgaver.


Med sin store passion for blomster, samt indgående kendskab til blomsterløsninger er Pia den perfekte partner til at finde netop jeres individuelle blomsterdesign i virksomheden.

MØD TENNA

Tenna er 26 år, og har været hos Frk. Trepile blomster siden januar 2022. Hun er udlært blomsterdekoratør hos Krukkerne i Allerød i 2018. De sidste par år har Tenna arbejdet som freelance blomsterdekoratør for flere butikker i København og omegn.

 

Tenna har været i branchen 10 år, men har bestemt ikke mistet gejsten for blomsterdesign. Hun er glad for at eksperimentere med blomstersammensætninger, samt dygtiggøre sig selv ved at konkurrere og udstille.


Hun vandt Nord og Midtsjællands afdelingsmesterskab i 2017 under hendes læretid og blev nr. 3 ved DM i moderne blomsterkunst i 2018. Derudover har hun deltaget flere gange i Tivolicup i Tivolifriheden i Århus.


Tenna er født og opvokset i Nordsjælland, hvor hun stadig bor på en gård sammen med hendes hest og hendes kat.Vi glæder os til at møde jer